OnzeDisclaimer

GebruikteMotor.com stelt een marktplaats beschikbaar waarop particulieren en bedrijven advertenties kunnen plaatsen van gebruikte motoren. De bezoeker kan zo eenvoudig zoeken en de aangeboden motoren onderling vergelijken.  Doormiddel van het contactformulier in de advertentie kan bij interesse contact opgenomen worden met de verkopende partijd

De content van de GebruikteMotor.com gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. GebruikteMotor.com is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van deze website (kopers en verkopers) gebruiken de site GebruikteMotor.com geheel op eigen risico. GebruikteMotor.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De koop en overdracht van een op GebruikteMotor.com aangeboden motor vindt plaats tussen de kopende en verkopende partij.  GebruikteMotor.com kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld indien voor geschillen tussen de kopende en verkopende partij.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.